Omistajanvaihdoksella jatkumoa

YrityskauppaMistä ostaja

Toimialoilla tapahtuu koko ajan yrityskauppoja ja yhtiöiden yhteenliittymisiä, joilla tavoitellaan uutta ja vahvempaa markkina-asemaa, työvoimaa tai muita resursseja. Ostaja ja uusi suunta löytyykin usein muista alan yrityksistä.

Yhtiön hinta

Yhtiön arvo ja kauppahinta ovat kaksi eri asiaa. Kauppahinta riippuu siitä, mitä lopulta kauppaan kuuluu ja kuinka osapuolet kaupan kohteen hinnoittelevat.

Neuvottelut

Yrityskauppa prosessina on pitkä ja siinä tarvitaan sekä neuvottelutaitoja että kaupan eri vaiheiden osaamista ja johtamiskykyä. Hyvä yrityskauppa on hyvin johdettu ja säntillisesti toteutettu.

Confidentumin valmennus (mm. yrityskauppa) on käytännöllistä

Yhtiön tulevaisuus on vahvasti mukana myös yrityskaupoissa. Myyjän toive siitä, että yrityksen toiminta jatkuu, on ihan yhtä merkittävä, kuin ostajan ajatus tulevaisuuden kasvusta hänen johdossaan. Yrityskaupassa on siis pitkälti kyse molempien osapuolten omien intressien yhdistämisestä.

Varmistaaksesi, että yrityksesi ja sen liiketoiminta kiinnostaa ostajia, on sinun tehtävä yrityksestäsi houkutteleva ostokohde – sellainen, joka tarjoaa yrittämisen mahdollisuuksia ja jolla on hyvät kehittymisnäkymät. Liiketoiminnan tehostaminen sekä etukäteen tehtävät valmistelut (Vendor Due Diligence) nopeuttavat ja jämäköittävät yrityksen myyntiprosessia.

Confidentum Oy on apunasi yrityksesi myyntiprosessin valmisteluissa ja käynnistämisessä.

Milloin on hyvä aika käynnistää yrityskauppa? 

Nyt! 

Joten ota yhteyttä meihin, niin laitetaan prosessi hallitusti käyntiin


Klinikalta alkuun

Yrityskauppa

Aiheesta kirjoitettua

Omistajanvaihdos, Yrityskauppa

Entäpä jos ostaja ostaisikin luopujalta menneisyyttä ja menestyksen pohjaa ja myyjä myisi jatkajalle tulevaisuutta.

Lue Lisää


Yrityskauppa

Tilinpäätökset ovat valmistuneet tai valmistumassa näinä aikoina. Nyt on hyvä tilaisuus katsella päättynyttä tilikautta vähän niin kuin talonmiehen silmin.

Lue Lisää

Taloudellista tukea suunnitteluun:


KEHPA logo

Etsitkö ostajaa tai myyjää:


Yrityspörssi