Käytännön tason opastusta

Confidentum Oy

Sakari Oikarinen

Omistusmuutosten syväosaamista

Confidentumin omistajanvaihdoksiin (OV) liittyvästä asiantuntemuksesta vastaa yli 30 vuoden yrittäjäkokemuksella Sakari Oikarinen. Hän on vuosien varrella toiminut mm. Suomen hallituksen OV-asiantuntijana sekä kansainvälisen OV-järjestö Transeon hallituksessa ja johtajistossa 10 vuotta.

Muita OV-asiantuntijoita Sakari on kouluttanut Suomessa ja Euroopassa. Hänet onkin valittu Suomen parhaaksi Omistajanvaihdosasiantuntijaksi ja myös EU-komissio on palkinnut hänen ansiokkaan OV-uransa Euroopassa.

Confidentumilla voit siis luottaa saavasi todella tasokasta opastusta kaikissa omistajanvaihdoksiin liittyvissä asioissa. Sakarin syväosaamisen ansiosta omistusjärjestelyjen, yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten prosessit tulevat hoidetuiksi hallitusti.

Valtavasta tietomäärästä huolimatta – tai ehkä juuri sen vuoksi – Sakari pystyy kuvaamaan ja kertomaan jokaiselle asiakkaalle hänen tilanteeseensa sopivat ratkaisut ymmärrettävästi, ilman vaikeita termejä. Asiakkaat ovat kiittäneet hänen kykyään kuunnella, keskustella ja neuvotella. Erityisesti ratkaisuesitysten luominen, joskus hyvinkin erimielisten osapuolten kesken, on Sakarin vahvuuksia. Asiantuntijana hän ymmärtää, että asiakkaalle omistajanvaihdos on usein ainutkertainen tilanne ja siihen liittyy Oppimista, Päättämistä ja Toteuttamista. Niissä Confidentumilla on kunnia olla mukana auttamassa.

Sakari Oikarinen

Sakari Oikarinen

Puhelin: 046 921 6060
confidentum@gmail.com

Löydät meidät Crazy Town -yhteisön tiloista Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Tampereella. Sovi tapaamisaika ennakkoon.

Sakari Oikarinen on palkittu OV-asiantuntija
Varaa aika tai kysy lisätietoja
Confidentum Oy

Y: 1976173-1

Jyväskylä, Tampere, Hämeenlinna

Verkkolaskuosoitteemme:
Apix Messaging Oy (003723327487)
OVT-tunnus:                003719761731

Paperiset laskut osoitteeseen:
Confidentum Oy (Apix skannauspalvelu)

 PL 16112, 00021 LASKUTUS

+
vuotta omistajanvaihdoksia
+
Omistusmuutosta
+
Valmennettua