Yrityksen omistajanvaihdos

Klinikka

Startti

Kun tiedät, että jotain pitäisi tehdä - Klinikalla pääset alkuun!

Tavoite

Tavoitteena on saada vastauksia, vaihtoehtoja, ratkaisuja ja päätöksiä

Miten

Rennosti, vapaamuotoisesti ja yhdessä - Klinikalla ei ole tyhmiä kysymyksiä

Yrityksen Omistajanvaihdos käyntiin!

Jokaiselle yrittäjävetoiselle yhtiölle tulee eteen tilanne, jossa omistajanvaihdos on edellytys yrityksen toiminnan jatkumiselle.

Prosessina tämä voi tuntua suurelta ja siksi sitä on helppo lykätä eteenpäin. Confidentumin Klinikalta saat kuitenkin käytännön työkalut prosessin aloittamiseen.

Klinikalle on hyvä tulla heti, kun omistajanvaihdos on tavalla taikka toisella noussut esille. Myös muutoksia on syytä lähteä tekemään heti, kun järjestelytarve havaitaan tai nykyinen malli ei enää toimi.

Klinikan tavoitteena on saada vastauksia, vaihtoehtoja, ratkaisuja ja päätöksiä

Vaihtoehtoisia reittejä tavoiteltuun lopputulokseen on aina useita. Klinikalla voidaan vaihtoehtojen joukosta aluksi karsia juuri sinulle parhaat vaihtoehdot.

Muutamaa vaihtoehtoa käymme yhdessä tarkemmin läpi, jotta opit, mitä ne tarkoittavat ja mihin ne johtavat. Kun vaihtoehdot on puntaroitu, pystyt tekemään päätöksiä toteutuksesta.

Tarjoamme ratkaisuja ja käytännönläheistä opastusta omistajanvaihdokseen ja yritysjärjestelyyn liittyvissä kysymyksissä (hinta-arvio, juridiikka, rahoitus, verotus).

Klinikan tuloksena saat selkeän ohjeistuksen, kuinka omistajanvaihdosta ja yritysjärjestelyä on hyvä viedä eteenpäin.

Klinikan hinta on 190 € (+ alv). Varaa tapaamiselle (joko livenä tai etänä) aikaa noin 1,5 tuntia.

Testaa valmiutenne sukupolvenvaihdokseen

Asiantuntijamme suunniteli Lahden seudun kehitykselle (Ladec) työkalun, jonka avulla voi arvioida omat valmiudet prosessin käynnistämiseen.

Varaa aika klinikalle jo tänään